Köp och medlemsvillkor

Köp- och medlemsvillkor

Som medlem i IHY (Infinite Hot Yoga Gävle AB), Södra Kansligatan 7, 802 52 Gävle, samtycker och är jag överens om följande:

 

1. Jag bekräftar att svaren ovan från mig är korrekta och inte vilseledande. Ändras något av det ska jag informera instruktören eller anställd i receptionen snarast möjligt.

 

2. Jag kommer troget följa alla instruktioner som ges till mig av IHYs instruktörer och anställda om när, var och hur man utför och inte utför yogaövningar, varvid det förutsätts att alla avvikelser av mig från sådana instruktioner skall vara på egen risk.

 

3. Jag kommer inte att hålla IHY eller dess anställda ansvariga för eventuella skador som drabbat mig som orsakats helt eller delvis av min oförmåga att troget följa instruktionerna av IHYs anställda.

 

4. IHY ansvarar inte för förlust, stöld eller skada av personlig egendom om det skulle inträffa i lokalerna.

 

5. Jag samtycker till att följa alla Studiopolicies & -etikett som anvisas av IHY anställda samt på studions hemsida (www.infinitehotyoga.se) när jag är i studion. Jag förstår att personalen på IHY förbehåller sig rätten att säga upp medlemskapet köpt av mig om de anser mitt beteende är kränkande på något sätt mot personal eller andra utövare.

 

6. De produkt-, medlems- eller registreringsavgifter som betalas är ej återbetalningsbara. Skall sådana återbetalningar göras är det upp till IHY.

 

7. Konsumentdata / GDPR policy: Vi respekterar din privacitet och delar inte med oss av några av dina uppgifter till tredje part utan ditt uttryckliga samtycke. Insamlad data används enkom i syfte att hålla reda på träningskort vs besökta klasser, utskick av betalningskvitton samt ifall IHY eller dess personal av någon anledning personligt behöver kontakta dig kring någon aspekt gällande din träning eller upplevelse hos IHY. Du kan när som helst radera din profil i vårt system genom att logga in i din medlemsprofil i MindBody här: https://bit.ly/2QgBusq 

 

8. Betalning fōr medlemsskap skall erhållas innan medlemmen deltar i någon yogaklass om inte annat har överenskommits med IHY.

 

9. IHY förbehåller rätten att göra ändringar i planerat klasschema med kort varsel samt att hålla stängt en fredag & lördag per månad (kommuniceras löpande i förväg), cirka en vecka omkring midsommar samt under och mellan jul- och nyårshelgen. 

 

10. Information som publicerats på denna hemsida kan innehålla tekniska eller andra felaktigheten även om IHY har etersträvat att allt skall vara korrekt. Vi kan därför inte garantera att informationen på hemsidan är komplett eller fullständigt korrekt. Vänligen notera att IHY kan ändra informationen pä hemsidan emellanåt. IHY skall inte hållas ansvarig för användandet av information erhållen från denna hemsida. IHY garanterar inte att informationen, innehåll eller länkar på vår hemsida är virusfria. Du som besökare rekommenderas att göra viruscheck och ta rekommenderade åtgärder emot viruskontamination. IHY tar inget ansvar for kontamination eller resultat av kontamination av virus genom interaktion med vår hemsida eller dess funktionaliteter, innehåll och data.

 

Infinite Hot Yoga Gävle AB

Södra Kansligatan 7a

802 52 Gävle

 

Telefon: 026-457 47 50 (tel bemannad endast 30 min före varje klass)

Mail: info@infinitehotyoga.se

 

Organisationsnummer: 559034-2175

 

Vi har F-skattsedel.

Momsregistreringsnummer: SE559034217501